Om Catcams

landing_logo

Mobeck Tekniske er Catams sin agent i Norge. Catcams er en kamaksel produsent med lidenskap for det de gjør å de har lange røtter innen motorsport i Europa. I tillegg til de ca 6950 kammene i katalogen kan vi også levere spesial profiler eller kamaksler etter modell/tegning. Catcams kan du kjøpe hos Mobeck Tekniske, Cylmo, Polly Motorsport, EBB Tech og Sveinunggard Motorteknikk.
Webkatalog

Erfaring

Enten du har et helt konkret ønske eller kanskje du ikke vet helt hva en trimkam kan gjøre for deg kan vi hjelpe deg med råd og anbefalinger, vi sitter på 15 års erfaring. Det kan være vanlige trimkammer, turbokammer til Gatebil, rally og racing.

Catcams_rallycross

Tilbehør

Vi har alt av: ventilfjærer, retainers, ventilløftere, justerbare kamdrev, ventiler og lashcaps fra 2mm og opp til 5mm tykkelse med 0.05mm step for 6, 7 og 8mm ventilstamme.

Tilbehor-Catcams

Leveringstid

Catcams produserer alle kamaksler spesielt til hver enkelt kunde. Dette gjør oss veldig fleksible å kan derfor levere spesial profiler eller uorginale base diametrer til samme pris og leveringstid som katalogførte profiler. Det er da fra 1 til 4 uker leveringstid på alle kammer avhengig av om det er støpestål emner eller nitrerte billett emner. Noen bestselgere har vi på lager.