Sortiement

Bilstein B4Bilstein Gass B4: Bilstein’s orginal demper erstatning med 50 års erfaring på gass demper teknologi.

 

 

 

Bilstein B6Bilstein Sport B6: Bilstein’s sportslige storselger, passer til biler som har original fjæringsvei og høyde. Selv med originale fjærer vil du oppleve at bilen svarer mye bedre på aktiv kjøring, perfekt til max kjøreglede på Norske veier. Kjøregleden må oppleves, eller du kan spørre noen som kjører med B6 Sport. Finnes nå også med damptronic, 10 klikk demperjustering eller offroad setting til visse bilmodeller.

 

 

Bilstein B8Bilstein Sprint B8: Veldig lik Sport B6 men har kortere utfjæret lengde for å håndtere korte senkefjærer bedre.

 

 

 

Bilstein B10Bilstein B10: Prisgunstig komplett senkesett med Bilstein B4 gassdempere å senkefjærer som gir ca 60/40mm senking fram/bak.

 

 

 

Bilstein B12Bilstein B12: Sportline og Prokit har Bilstein B8 Sprint dempere å senkefjærer. Prokit har optimal fokus på kjøre egenskaper mens Sportline senker i tillegg litt mere. Utrlolig fint balanserte senkesett optimalisert av testkjørere på Nurburgring. Ingen datasimulering eller gjetning her.

 

 

Bilstein B 14Bilstein B14: Dette er ikke bare et senkesett, det har også høydejustering og har arvet mange løsninger fra Bilstein Motorsport dempere. Dette blir som motorsport på gaten for deg som har normale gatedekk men ønsker maksimal og presis kjørefølelse. Egner seg også fint til trackday’s.

 

 

Bilstein B 16Bilstein B16: Bilstein toppmodell for gatebiler for den som vet hva han holder på med. Samme oppbygning som B14 men har 10klikk demperkraft justering i tillegg. Ett ratt justerer kompresjon og retur samtidig etter et nøye testet forhold slik at på 1. klikk så har du Sport B6 hardhet,  å på 10. klikk er du oppsatt for banekjøring med varme R-dekk. Testet og komponert av Bilstein’s  testsjåfører på Nurburgring.
B16 finnes nå også som versjon Ridecontrol med elektronisk justering av hardhet fra Komfort til Sport med hjelp av en knapp på dashbordet. Kun til noen bilmodeller.

Eller den siste nyheten i 2013, Bilstein B16 IRC. Med iPhone app for kontroll av demperkarakteristikk til BMW og Golf foreløpig.

Bilstein ClubsportBilstein Clubsport: For den seriøse å aktive Tracday og motorsport utøveren. Individuell justering av kompresjon og returdemping, fokus på vekt og ytelse.  Racing kvalitet men fortsatt Tüv godkjenning.  Video