BMW forhandleren i Trondheim, MC Tuning, er med på BMW Motorrad Dealer Build-Off.  Mobeck Tekniske har fått oppdraget å lage et unikt eksosanlegg for å prøve å dra hjem seieren.

     

Ni forhandlere i Norge er med og her får du ett inblikk i hvordan Mobeck Tekniske løser oppgaven på MC Tuning sin BMW. Jeg syes ofte det kan være smart å ta bilde av prosjektet kunden kommer med og skrive ut på papir. Da kan vi tegne og lettere forstå hva både jeg og kunden mener. Vi starta med det her også og jeg skisserte et Dirt Track inspirert eksosanlegg ble valgt.

 

MC Tuning ville ha litt mere «schwong» og viste meg et bilde de hadde funnet. Bra! da er det bare å sette igang. Når jeg bestiller material til slike prosjekt må jeg prøve å forutse hvor mange rør og bend jeg trenger.

Først prøver jeg litt med fleksible aluminium ventilasjon rør. Jeg bruker utelukkende U-bend som jeg kapper på rett plass og setter sammen. Før i tiden ble det ofte slik at jeg kappet rette rør og bend biter som jeg satte sammen, men da blir det en sveis i hver ende av en bøy. Nå prøver jeg å utnytte bendene slik at det blir så få sveiser som mulig, og jeg synes det er vakkert når man får til å bruke bend med forskjellig bøyeradius. Da blir det litt mere organsik og flow lissom. Har man to paralelle rør som skal gjøre en sving må man ha større bøyreradie på det ytre.

  Først bygger jeg ferdig hele anlegget og tilpasser alt 100% og punktsveiser det sammen med 3 punkter på hver skjøt. Så lager jeg pottene, de skal være koniske først og så ha en sylindrisk ende. Konusene peker litt fra hverandre mens sluttbiten skal være paralell, slik at avstanden imellom de er den samme i hele pottens lengde. Det er litt (mye) justeringer for å få det bra. Og jo bedre pasning jeg får til der det skal helsveises jo bedre blir slutt resultatet. Pottene pakkes med rustfri stopping i framre del, den skal jo sveises igjen og her kan man ikke re-pakke pottene senere. Med denne stoppingen varer de evig. I bakre del er det vanlig god lydabsorberende pottevatt. Jeg fester også en M8 mutter inni midten av potta så man har mulighet å feste en dB killer senere. Jeg bruker et par forsøk før jeg får megafon delene paralelle og de sylindriske delene paralelle. Nå er alt på plass og jeg demonterer alt forsiktig så jeg kan helsveise. MC Tuning vil ha børstet finish og synlige upussede sveiser. Da er det bare å sveise pent.   Da er alt ferdig og monteringsbraketter er laget, Lambdasonde boss x2 er sveist på, fjærer til slip on potter er festet og varmedeksel med isolasjon på baksiden er laget. Slik ser baksiden ut, med litt forsterkninger og lambda nippler Med synilge sveiser slik kunden ønsker det    

Nå en liten stund etterpå er sykkelen lakkert og ferdig bygd av MC Tuning Trondheim, slik ble den

    • Tusen takk for fin tilbakemelding.
      Jeg gleder meg til å se komplett sykkel etter at dere er ferdig med alle detaljer og lakk

      Ole m

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *